آیا به دنبال یک راه حل ساده و بی دردسر برای جوانسازی و درمان جوش خود هستید؟ یا روشی را پیدا کردید که به شکل مؤثری با پیری زودهنگام پوست مبارزه کند و در عین حال بدون نیاز به عمل جراحی و درمان‌های پیچیده انجام شود؟ اگر پاسخ شما بله است، میکرونیدلینگ صورت و مزونیدلینگ صورت پاسخ مناسب شما هستند.

میکرونیدلینگ صورت یک روش جدید و مبتکرانه در حوزه جوانسازی و درمان جوش است. این مقاله از بیا تو عروسی “راهنمای معرفی باغ تالار عروسی“ قرار است راهنمای کاملی از میکرونیدلینگ صورت باشد. در ادامه میکرونیدلینگ صورت، نحوه انجام این روش، عوارض و فواید میکرونیدلینگ و همین‌طور تفاوت میکرونیدلینگ صورت و مزونیدلینگ را به شما به صورت کامل توضیح خواهیم داد. این مقاله به شما در درمان فوری جوش صورت کمک خواهد کرد پس به هیچ عنوان ادامه متن را از دست ندهید.

میکرونیدلینگ صورت

میکرونیدلینگ صورت چیست ؟

همان طور که گفتیم میکرونیدلینگ صورت روش بسیار خوب و مبتکرانه‌ای برای درمان جوش، جوانسازی پوست و درمان جای لک است. انتخاب روش میکرونیدلینگ صورت برای جای جوش می‌تواند تا حد زیادی به پوست شما کمک کند.

در میکرونیدلینگ صورت از تعداد زیادی سوزن بسیار نازک برای خراش دادن سطحی و عمقی پوست استفاده می‌کنند. فشار و نفوذ سوزن‌ها به پوست، کاملاً کنترل شده است و هیچ خطری برای سلامتی و آسیب به پوست ایجاد نمی‌کند. میکرونیدلینگ صورت با تحریک پوست، باعث ایجاد کلاژن و الاستین در لایه‌های عمقی پوست می‌شود و کاری می‌کند تا پوست، خود به خود ترمیم شود.

حتما بخوانید: کراتین و راه های درمان مو آسیب دیده چیست؟

چه کسانی می‌توانند میکرونیدلینگ صورت را انجام دهند ؟

در انجام میکرونیدلینگ صورت باید دقت کافی داشته باشید. در کلینیک‌های پوست و مو و همین‌ طور سالن‌های زیبایی، متخصص پوست ابتدا وضعیت پوست شما را بررسی می‌کند. میکرونیدلینگ صورت را برای انواع پوست می‌توان انجام داد اما نه پوست‌هایی که جوش فعال دارند. اگر نمی‌دانید که این روش برای شما مناسب است یا نه توضیحات زیر را بخوانید:

مشاوره پزشکی

برای اطمینان از تطابق روش میکرونیدلینگ صورت با نیازهای شما، مشاوره یک متخصص پوست بسیار اهمیت دارد. پزشک متخصص صورت شما را بررسی کرده و توصیه‌های لازم را ارائه می‌دهد. شاید درمان‌های دیگری مانند سابسیژن، مزوژل یا مزونیدلینگ صورت که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم برای پوست شما بهتر باشد.

  • حالت پوست

میکرونیدلینگ صورت معمولاً برای پوست‌های بدون التهاب، آسیب دیدگی شدید و جوش‌های کیستیک مناسب است. در صورت وجود مشکلاتی مانند عفونت پوستی فعال، لکه‌های قهوه‌ای تیره، آکنه شدید، جوش های فعال و قرمزی‌ پوست میکرونیدلینگ صورت برای شما انجام نمی‌شود. متخصص پوست سالن‌های زیبایی تهران و هر جای دیگر دنیا به شما توصیه می‌کند تا اول به درمان درونی بدن خود بپردازید و بعد از آن میکرونیدلینگ صورت برای جای جوش و لک را انجام دهید.

  • وضعیت سلامتی

در برخی از موارد خاص مانند بیماری‌های پوستی مزمن، دیابت، عفونت‌های خون، تبخال، بارداری و شیردهی، شما نیاز به احتیاط و مشورت بیشتر با پزشک خود دارید. اگر علائم هر کدام از موارد گفته شده را دارید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

همچینین بخوانید: علت جوش زدن و راه درمان فوری جوش صورت و بدن

میکرونیدلینگ صورت

میکرونیدلینگ صورت چگونه انجام می‌ شود ؟

اگر به دنبال بهترین روش برای درمان جای جوش و اسکار پوست خود هستید، میکرونیدلینگ صورت مناسب شماست. میکرونیدلینگ صورت با دستگاه مخصوصی انجام می‌شود؛ موتور این دستگاه سرعت مشخصی دارد و با حالت‌های مشخصی روی پوست شما حرکت می‌کند.

در مرحله اول پوست خود را شست و شو می‌دهید و اپراتور کرم بی حسی را روی کل صورت شما می‌زند. 15 الی 20 دقیقه بعد پوست شما بی حس می‌شود و برای میکرونیدلینگ آماده می‌شوید. این بار پوست شما با دقت بیشتری تمیز می‌شود تا هیچ گونه آلودگی و مواد آرایشی بهداشتی روی آن نماند.

همچنین بخوانید: روتین مناسب پوست صورت خود را پیدا کنید!

میکرونیدلینگ صورت

مرحله بعد زمانی است که پزشک یا متخصص پوستی که به آن مراجعه کردید، میکرونیدلینگ صورت شما را انجام می‌دهد. پوست شما باید از هر نظر برای میکرونیدلینگ صورت آماده باشد؛ اگر جوش فعال دارید و میکرونیدلینگ صورت یا هر روش تهاجمی روی جوش انجام گیرد، باعث تشدید علائم آکنه می‌شود. در این صورت آکنه شما شدیدتر از قبل باز می‌گردد و دوباره باید با درمان دارویی پیش بروید.

دستگاه میکرونیدلینگ صورت ، چندین بار و در حالت‌های مختلف روی پوست شما کشیده می‌شود. به نسبت سطح اسکار، عمق نفوذ این سوزن‌ها تنظیم می‌شود تا نتیجه بهتری از درمان جای جوش خود بگیرید.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ صورت چیست ؟

وقتی مراحل میکرونیدلینگ صورت تمام شد، نوبت به ماسک‌های آبرسان پوست می‌رسد. برای اینکه التهاب پوست بعد از میکرونیدلینگ صورت کم شود، متخصص پوست، ماسک مناسب نوع پوست شما را انتخاب می‌کند و روی صورت شما می‌گذارد.

با خواندن مقاله بهترین ماسک های خانگی پوست صورت، می‌توانید ماسک خود را به راحتی بسازید و نتیجه خوبی بگیرید.

بعد از ماسک آبرسان، حتماً باید از کرم زینک روی صورت خود استفاده کنید و در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید. حداقل 12 ساعت باید کرم زینک روی پوست شما بماند پس هر چند ساعت یک بار آن را تمدید کنید.

لیست بهترین سالن های زیبایی تهران

وقتی صورت خود را شستید، از کرم‌های آبرسان و ترمیم کننده استفاده کنید تا سرعت درمان جای جوش و درمان خشکی پوست شما بیشتر شود. میکرونیدلینگ باعث می‌شود تا مدتی پوست شما خشک بماند و در این مدت به خاطر کم شدن چربی، صورت شما جوش نمی‌زند و از میزان چربی‌های اضافی پوست شما کم می‌شود.

میکرونیدلینگ صورت

کاربرد و فواید میکرونیدلینگ صورت چیست ؟

به عنوان یک روش جوانسازی پوست فواید میکرونیدلینگ صورت بسیار زیاد است. در ادامه متن، کابرد و فواید میکرونیدلینگ را به شما می‌گوییم:

  • بهبود چین و چروک

میکرونیدلینگ می‌تواند به طور مؤثری چین و چروک‌های صورت را بهبود بخشد؛ از جمله خطوط ریز و چین‌ها در مناطقی مانند پیشانی، اطراف چشم‌ و دهان.

  • جوانسازی پوست

میکرونیدلینگ صورت با قدرت تحریک کنندگی خود، باعث می‌شود که کلاژن و الاستین بیشتری زیر پوست تولید شود. کلاژن بیشتر، باعث تغییر ساختار پوست و جوان‌تر شدن آن می‌شود.

  • کاهش ترک های حاملگی

میکرونیدلینگ صورت می‌تواند اسکارهای سفید و بزرگ را به مرور زمان کمتر کند. جای جوش، اسکار، جای بخیه و ... همگی توسط میکرونیدلینگ و فقط در چند جلسه درمان می‌شوند.

  • افزایش جذب محصولات مراقبت از پوست

بعد از انجام میکرونیدلینگ صورت ، پوست شما راحت‌تر با مواد مغذی تغذیه می‌شود. این امر باعث بهبود عملکرد محصولات پوستی مورد استفاده می‌شود و نتایج بهتری را فراهم می‌کند.

  • کنترل چربی

اگر شما پوست چربی دارید، میکرونیدلینگ صورت می‌تواند در کاهش چربی زیاد پوست و کنترل آن به شدت مؤثر باشد.

  • درمان جای جوش

میکرونیدلینگ جوش های غیر فعال و کیستیک همچنین جای جوش های قدیمی را هم تا حد زیادی از بین می‌برد.

میکرونیدلینگ صورت

فرق میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ صورت چیست ؟

میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ دو روشی هستند که با یک دستگاه انجام می‌شوند اما تفاوت بزرگی دارند. سوزن‌ها در میکرونیدلینگ صورت وارد لایه‌های عمیق‌تر پوست نمی‌شوند ولی در مزونیدلینگ صورت به خاطر تزریق محلول‌های خاص عمق نفوذ بیشتر است. تفاوت این دو روش در استفاده از محلول‌ها و سرم هاست. محلول‌های ضد جوش، سفید کننده، ترمیم کننده و ... موقع انجام مزونیدلینگ به پوست شما تزریق می‌شود.

عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست ؟

میکرونیدلینگ یک روش ایمن است اما ممکن است برخی عوارض ناخوشایندی داشته باشد که با مراقبت درمان می‌شود. البته همان طور که بالا اشاره کردیم شما باید شرایط انجام این روش را داشته باشید پس اگر جوش، تبخال و التهاب فعال دارید، به هیچ عنوان سراغ میکرونیدلینگ صورت نروید. عوارض گفته شده برای همه اتفاق نمی‌افتد و در بدترین حالت، ممکن است یکی از آن‌ها را تجربه کنید. عوارض میکرونیدلینگ صورت:

  • التهاب و قرمزی

 بعد از انجام این روش پوست کمی ملتهب می‌شود؛ اگر التهاب بیش از حد بود، کمی صبور باشید و از ماسک‌های آب رسان و کرم ترمیم کننده استفاده کنید.

میکرونیدلینگ صورت

  • کبودی

 استفاده از سوزن‌ها باید توسط متخصص انجام شود تا نتیجه درستی بگیرید. در بعضی موارد دیده شده که به خاطر استفاده از سوزن‌ها به شکل نادرست، پوست کبود شده و مدت بیشتری طول می‌کشد تا شما بهبود پیدا کنید.

  • خشکی پوست

 بعد از میکرونیدلینگ به طور موقت خشکی بیش از حدی را تجربه در پوست خود تجربه می‌کنید. در این مدت روزانه بیشتر از 8 لیوان آب بخورید و کرم آب رسان، ضد آفتاب و مرطوب کننده ملایم را فراموش نکنید.

  • عفونت

مرکزی که به آنجا مراجعه می‌کنید باید نکات بهداشتی را رعایت کند. استریل نبودن وسایل و ابزار مورد استفاده در میکرونیدلینگ صورت ممکن است عفونت ایجاد کند و یک مشکل به مشکلات شما اضافه کند. مطمئن شوید که به مرکز پوست یا سالن زیبایی خوبی پوست خود را می‌سپارید تا خیالتان از بابت نتیجه راحت شود.

میکرونیدلینگ صورت

کلام آخر

با در نظر گرفتن عوارض و فواید میکرونیدلینگ، این روش به عنوان یک راه حل جذاب و سریع برای درمان جای جوش و جوانسازی پوست است. با توجه به نتایج مثبت و تجربه‌های موفق، این روش می‌تواند برای افرادی که به دنبال بهبود ظاهر خود هستند و از عوارض کوتاه مدت آن آگاهی دارند بسیار مناسب باشد.

در این مقاله سعی کردیم شما را با تمام جوانب انجام میکرونیدلینگ صورت آشنا کنیم. امیدواریم تا با انجام این روش در بهترین سالن‌ها و کلینیک‌های معرفی شده توسط بیاتو عروسی نتیجه خوبی بگیرید.